Entrenaments Personals

#supera’t

ENTRENAMENTS PERSONALS

Tens un objectiu? Tens un repte? Necessites una empenta?

No et quedis a la línea de sortida, aconsegueix-ho amb els nostres entrenadors personals.

NOVETAT! Hipopressius a LaPiscina de Toreló. Més informació…

RENDIMENT: Programa d’entrenament per a la preparació d’algun esport amb objectius de competir, preparació de proves físiques per accedir a CAFE, Cos de seguretat etc.

SALUT, REHABILITACIÓ O READAPTACIÓ A L’ESFORÇ: Enfocat a la millora de la salut, com la reeducació postural, recuperar-se d’alguna lesió, guanyar amplitud articular i força muscular, problemes d’esquena, entre d’altres.

NATACIÓ: Dirigit per a persones que vulguin perfeccionar la tècnica d’una manera ràpida i bé per a iniciar-se i obtenir resultats d’una manera immediata.

ESTÈTICA: Dirigit a modelar la globalitat del cos a zones específiques segons les preferències del client.

PÈRDUA DE PES: Enfocat principalment a la pèrdua de pes mitjançant l’increment de la despesa calòrica durant l’entrenament, alternant un treball de força i resistència muscular amb un treball cardiovascular.

PILATES: Enfocat a tenir un major control i coneixement del propi cos aprenent a controlar-ne l’alineació, la respiració i guanyar flexibilitat i força abdominal.

INICIACIÓ A L’EXERCICI FÍSIC: Dirigit a persones no habituades a l’exercici físic que volen treballar de forma correcta amb l’acompanyant d’un professional de l’esport per tal que l’entrenament sigui més efectiu i segur.