Apunta’t

LaPiscina de Torelló és la piscina coberta municipal de Torelló situada a la zona esportiva del municipi. Integrada en un entorn natural privilegiat i amb més de 2.500 m2 de superfície, s’hi pot realitzar tot tipus d’activitat física esportiva amb un equipament novedós i en un ambient confortable. Volem que LaPiscina de Torelló sigui per a tothom un punt de trobada per fer salut, posar-se en forma i passar-ho bé amb els amics i la família.


Treu el màxim profit dels seus espais: sala de fitness, sala d’activitats dirigides, sala de ciclisme indoor, piscina de 25 x 12,5 m, piscina de 12,5 x 6 m, bany de vapor (homes i dones), zona spa amb hidromassatge i salts d’aigua, sauna (homes i dones), solàrium, entrenaments personals, servei de salut, servei d’estètica.


El nostre objectiu, la salut
La nostra filosofia de treball ens fa estar convençuts que l’activitat física regular incideix directament en la nostra salut i millora la nostra qualitat de vida. És per això que volem incidir en els beneficis físics, emocionals i socials que pot proporcionar la pràctica esportiva.


Els nostres serveis
LaPiscina de Torelló ofereix àmplies possibilitats per realitzar exercici físic d’una forma saludable. L’abonat té accés lliure a la instal·lació en horari complet o parcial, en funció de la modalitat de quota escollida, i pot fer ús de tot l’equipament de la sala de fitness, de la piscina i de la zona de spa, així com participar en les sessions d’activitats dirigides a les sales -aeròbic, ciclisme indoor, ioga…- o a la piscina –aquaeròbic, aquatono, etc-. Per a més informació consulteu la graella d’activitats dirigides.


Cursos de natació
LaPiscina també organitza cursos de natació de diferents nivells i adreçats a totes les edats. Les places són limitades per tal d’oferir un servei de qualitat i tenen una durada trimestral. Aquests cursos requereixen d’una inscripció prèvia i no estan inclosos en la quota mensual, tot i que els abonats tenen descomptes importants. Per a més informació consulteu el programa de cursos.


Activitats complementàries i outdoor
L’equip de LaPiscina de Torelló volem anar més enllà i oferir la possibilitat de realitzar activitats puntuals a l’aire lliure els caps de setmana com ara pedalades, caminades, nordic walking… D’altra banda, també anirem incorporant a la graella d’activitats dirigides activitats complementàries trimestrals com són balls de country, pilates… I per als més menuts també organitzem els campus multiesportius d’estiu i activitats dirigides durant el curs escolar. Aquestes activitats requereixen d’una inscripció prèvia i no estan inclosos en la quota mensual, tot i que els abonats tenen descomptes importants. Per a més informació consulteu l’oferta d’activitats complementàries.


LaPiscina de Torelló ofereix servei integral que permet que els abonats puguin fer un ús global de tots els seus espais.

El pagament d’una quota mensual inclou:

+ Ús lliure de totes les instal·lacions esportives de LaPiscina
+ Més de 60 activitats dirigides a la setmana (excepte reduccions en període d’estiu i vacances)
+ Assessorament en programes d’entrenament a la sala de fitness
+ Descomptes en activitats complementàries i els serveis de salut

Hi ha diferents modalitats de quotes segons edat i franja horària.

LPT Tarifes GENER 2018

Què cal fer per abonar-se? Per tal de formalitzar la inscripció cal aportar la següent documentació:

1. El DNI.
2. La llibreta d’estalvis on consti el número de compte corrent del titular o una autorització del mateix (en cas de no ser la mateixa persona).
3. Per acollir-se a la modalitat de quota familiar és imprescindible tenir el mateix domicili i vincular els rebuts a un mateix número de compte. L'import de les quotes familiars s'aplica al segon adult i els fills s'acullen a la quota corresponent a la seva edat.
4. Omplir el Qüestionari d’Aptitud per a l’Exercici Físic (Q-AEF). En el cas que el Q-AEF demostri alguna anomalia, serà obligatori aportar un informe mèdic de capacitació per poder realitzar exercici físic.